Zaal

Wil jij een zaal afhuren voor een feest of vergadering?

Mede door haar gezellige uitstraling en professionele gastvrijheid is de zaal van 't Akkertje 2.0 in Geffen bij uitstek geschikt voor je feesten, vergadering en andere gelegenheden tot 50 personen. Eethuys 't Akkertje 2.0 heeft een zaal met een capaciteit van 50 personen in het centrum van Geffen nabij Oss. Voor onze zaal huur tarieven en mogelijkheden betreffende een vergadering of gezellige partij in de feestzaal kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen.

 

Dus, ben jij opzoek naar een leuke locatie om een feestje te vieren? Dan kun je dus perfect bij ons terecht! Of ben jij op zoek naar een zaal voor een vergadering, besloten lunch, brunch, diner of zelfs een doop-ceremonie? Laat ons weten wat je wensen zijn dan maken we er samen met jou graag een top dag van.

Heb je hier vragen over of heb je een goed idee voor een activiteit dan kan je hiervoor telefonisch contact opnemen via 073 532 1541.

 

Tarieven zaalhuur

Uit ervaring blijkt dat onze prijs per persoon varieert ergens tussen de 17,50 en 24,50 euro. 

Afhankelijk van jouw wensen komen we tot een passende prijs.

 

Let op!

De zaalhuur is altijd inclusief consumptie van ons drankaanbod.

Onze zaal is niet zonder personeel of met eigen catering te huren.

Hapjes, buffet en of walking dinner

Er zijn meerdere mogelijkheden om tijdens je feest te genieten van lekkere hapjes, een (friet)buffet al dan niet een walking dinner. We bespreken graag je wensen voor een feestje, familiedag of vergadering bij Eethuys 't Akkertje. Neem dan even per e-mail of telefoon contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 073 532 1541 of info@eethuys-akkertje.nl 

 

Facebook
Instagram

Deze website wil gebruik maken van cookies.